Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


Entrenaments amb EMS Electroestimulació Integral

Des dels inicis de la nostra activitat com a COSfisicwell donem l'opció als nostres clients de treballar amb la tècnica d'EMS o electroestimulació integral, també conegut com a Wiemspro.
Es tracta d'un sistema de treball que d'ençà que va irrompre als gimnasos sempre ha anat acompanyat de defensors i de detractors, sigui per la desinformació o desconeixement.

La desinformació ha generat falsos mites sobre l'EMS de Wiemspro i des de COS fisicwell volem aportar el nostre coneixement i experiència per donar a conèixer els beneficis i a saber distingir falses informacions.

QUÈ ÉS L'ELECTROESTIMULACIÓ INTEGRAL O EMS?

L'electroestimulació integral, coneguda com a EMS es va començar a utilitzar fa més de cinquanta anys. Els primers passos en el desenvolupament d'aquesta tècnica es varen donar a l'àmbit sanitari en l'estudi i investigació per recuperació de lesions. A mesura que l'EMS va anar evolucionant, es va començar a introduir la tècnica de l'electroestimulació per millorar els resultats dels esportistes d'elit en els entrenaments de qualitat supervisats per un professional.


Treballar amb EMS comporta una activitat física molt intensa que ajuda a optimitzar el temps d'entrenament i que concentra l'activitat normal del gimnàs en curts espais de temps. Aquest avantatge no vol dir que sigui una tècnica d'entrenament per esportistes mandrosos ni molt menys. Un bon entrenament amb EMS pot servir per ajudar a recuperar lesions o operacions i també pot esdevenir un entrenament d'alta intensitat.

En la societat actual on molta gent disposa de poca estona a la setmana per poder anar al gimnàs o practicar esport, l'EMS és una bona opció d'entrenament per tenir en compte, fins i tot per a aquelles persones que no els agrada fer esport, tot i que saben que és imprescindible per gaudir d'un bon estat de forma i una vida wellness per a sentir-se millor. Amb els entrenaments amb EMS s'inverteix poc temps al gimnàs, tot i que l'entrenament és òptim.

També volem trencar el mite que treballar amb electroestimulació és sinònim de pèrdua de pes immediata. Com qualsevol altre entrenament, no es perd pes si no s'acompanya d'una dieta equilibrada i com tots els programes d'entrenament, els resultats immediats no existeixen.

Hi ha moltes persones que no coneixen l'EMS i a nosaltres ens agrada explicar-ho de forma simplificada. Durant un entrenament amb electroestimulació muscular, provoquem contraccions musculars involuntàries fent arribar petits impulsos elèctrics als músculs. Amb els exercicis de l'entrenament programat pel nostre entrenador personal, afegim a aquest treball, la contracció voluntària. D'aquesta manera aconseguim que l'activació muscular i per tant l'entrenament sigui veritablement intens.

Exercitar els músculs de forma intensa i controlada, ens aporta guanys de força i entrenaments d'alta intensitat en breus espais de temps que signifiquen salut pel nostre cos i ment, en definitiva estil de vida wellness.

Vine a fer-nos una visita als nostres centres o demana més informació contactant amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE o per telèfon.

DEMANAR CITA AMB UN ENTRENADOR PERSONAL

El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

El camp "Necessito informació sobre:" és obligatori
El camp "Missatge" és obligatori

El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: