Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


MAGNETOTERÀPIA

Mitjançant camps magnètics de baixa freqüència i de baixa intensitat controlats en punts puntuals del cos, com braços, turmells, cames o genolls, i amb sessions d'exposició llarga, entre 5 i 7 hores, es pot ajudar a curar les lesions i estimular el cos a autorecuperar-se, aquesta és la filosofia de la MAGNETOTERÀPIA.

COM FUNCIONA LA MAGNETOTERÀPIA?

Els camps magnètics són una teràpia que no és dolorosa, ni agressiva, ni invasiva. Per explicar-ho de forma molt planera, generen microlesions controlades per tal que el cos aporti una irrigació de sang extra per curar-les i així estimulem el cos per curar de forma més ràpida la lesió.
Aquesta filosofia no és nova, molts dels tractaments de fisioteràpia estimulen una part del cos per tal que el propi cos curi la lesió que pateix el pacient.

Els tractaments de magnetoteràpia ens permeten treballar lesions de fins a 10 o 12 centímetres de profunditat, per tant, no només ajuden a cicatritzar ferides, a la relaxació muscular o la vasodilatació, sinó que tenen un efecte analgèsic.
Amb l'augment del rec sanguini ajudem a augmentar la pressió parcial d'oxigen, estimulem el metabolisme del calci als ossos i el col·lagen i, en conseqüència, també ajudem a l'ossificació.

PER A QUI ESTÀ INDICADA LA MAGNETOTERÀPIA?

El tractament amb magnetoteràpia està especialment indicat amb lesions com:

 • Contusions
 • Esquinços
 • Luxacions
 • Lumbàlgies
 • Ciàtiques
 • Migranyes
 • Edemes ossis
 • Fractures Osees
 • Fractures de lligaments
 • Fractures musculars i tendinoses
 • Reducció de dolors reumàtics i d'atricosis
 • Problemes d'osteoporosi.

Lloguer de magnetoteràpia per fer tractaments a casa, contacta amb els físios de COSfisicwell

QUÈ HAIG DE FER PER DUR A TERME LA TERÀPIA AMB MAGNETOTERÀPIA?

Des de COS fisicwell creiem que el lloguer de la màquina de magnetoteràpia perquè el client se l'emporti a casa és una bona teràpia i sobretot còmode pel pacient.
Els nostres fisioterapeutes li programen la màquina al client i li ensenyen a col·locar-se-la i posar-la en marxa perquè pugui dur a terme el tractament a casa seu, per exemple mentre està dormint.

Com que són tractaments de llarga durada, el pacient, lloga la maquina el primer mes sencer, i segons l'evolució de la lesió, el segon mes pot llogar la màquina cada 15 dies, el segon mes, i a partir del tercer mes, segons la valoració del fisioterapeuta, es pot llogar una setmana o les que es cregui adequat.

DEMANAR CITA AL FISIOTERAPEUTA


DADES DEL PACIENT
El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

INFORMACIÓ DEL PACIENT
El camp "- Visita:" és obligatori
El camp "- Horari:" és obligatori
El camp "- Centre de COS fisicwell:" és obligatori
El camp "Observacions" és obligatori
.

PROTECCIÓ DE DADES
El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
.
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: