Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?

TIPS

RECUPERA LESIONS AMB LA GAME READY


Des de COS fisicwell us volem recomanar que vingueu a recuperar-vos d'una lesió aguda i reduir la seva inflamació i/o dolor amb les sessions de fisioteràpia recolzades amb la GAME READY.
Els nostres físios podran ajudar-vos a reduir les recuperacions i els símptomes de lesions esportives, traumàtiques, postoperatòries o per sobrecàrregues laborals gràcies als tractaments amb pressoteràpia i aplicació de fred de la GAME READY.

L'experiència de la rehabilitació treballant amb l'ajuda de la teràpia GAME READY millora de forma global, ja que aplicant fred i pressoteràpia a la lesió, les fases de dolor agut durant la recuperació, disminueixen i la manipulació del fisioterapeuta pot ser més acurada i començar abans del que és usual. Igualment, quan disminueix el dolor de la lesió, la recuperació amb l'entrenador personal pot iniciar-se amb més antelació per tal de disminuir el període de recuperació.


Sumant aquests 2 principals beneficis, la GAME READY, ajuda a disminuir el temps de recuperació de les lesions i també sol disminuir la quantitat d'analgèsics i antiinflamatoris que s'ha de prendre el pacient.

Els tractaments amb el mètode GAME READY també es poden fer servir per ajudar als atletes o persones que duen a terme exercici d'alta exigència, com per exemple jugadors de futbol, ciclistes, corredors de muntanya, jugadors de bàsquet o escaladors, a recuperar abans i poder tornar a afrontar un partit, carrera o competició amb millor recuperació i amb un termini de temps més curt.

A COS fisicwell disposem del material necessari per poder aplicar el tractament a les zones amb lesions més usuals com els genolls, turmells o canells, però també per lesions més específiques com poden ser l'espatlla o el colze.

Si creieu que us podem ajudar o voleu més informació us podeu posar en contacte omplint el formulari de la web o podeu visitar-nos a les nostres instal·lacions de Vic i Taradell.
L'equip multidisciplinari de COS fisicwell farem tot el possible per ajudar-vos a millorar l'experiència d'una lesió amb dolor agut.

Disminueix el temps de recuperació d'una lesió amb fisioteràpia i la GAME READY de COS fisicwell

La GAME READY aplica fred i pressoteràpia per millorar lesions postoperatòries

Els fisioterapeutes i els entrenadors personals de COS fisicwell recomanen treballar amb la GAME READY

GAME READY un sistema per aplicar fred i pressoteràpia a COS fisicwell

Tractament d'un postoperatori de Meniscectomia Parcial amb la GAME READY de COS fisicwell

TRACTAMENTS AMB GAME READY A COS FISICWELL