Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


ENTRENAMENTS PERSONALS DUO

Al Centre de Salut Integrada de COS fisicwell, fa més de 10 anys que oferim entrenaments totalment personalitzats, amb l'objectiu de millorar el benestar físic i perseguint un estil de vida WELLNESS pels nostres clients. Entre les modalitats d'entrenaments oferim un entrenament a dues persones de forma simultània: ENTRENAMENTS PERSONALS DUO.

Amb l'experiència d'aquests anys treballant de forma estreta amb els nostres clients, volem oferir un servei d'entrenament que no és individual. Es tracta d'una classe amb el nostre entrenador/a personal i una segona persona, d'aquí el nom de DUO. Aquestes sessions d'entrenament sempre compleixen els mateixos principis de personalització i adaptació de l'entrenament als nostres clients.

Els entrenadors i entrenadores personals de COS fisicwell sempre ajuden a mantenir un alt rendiment i un bon ambient durant l'entrenament. Però compartint l'experiència amb un amic, familiar o parella, ajuda a fer que aquelles estones que et dediques a tu anant al gimnàs, encara siguin més divertides, competitives i que formeu un bon equip amb aquella persona amb qui ho comparteixes millorant la vostre relació.

Està demostrat que, quan treballem en equip, aconseguim més fàcilment els nostres objectius més exigents. Si a més a més disposem de l'ajuda d'un entrenador/a degudament qualificat i prepara't per mantenir la teva motivació i dedicació intactes, podreu plantejar-vos l'objectiu més ambiciós que mai haguéssiu imaginat.

L'ENTRENAMENT PERSONAL DUO també té un altre avantatge. Podeu compartir els despeses de la sessió amb el vostre entrenador/a personal i abarateir el preu comparat amb una sessió individual d'entrenament personal.

L'ENTRENAMENT PERSONAL DUO el podeu dur a terme tant a les instal·lacions de COS fisicwell de Vic o Taradell com podem dur-lo a terme al vostre domicili, on adaptarem la forma d'entrenament segons el material i espai que vosaltres disposeu.

Si voleu passar temps de qualitat amb un amic, familiar o parella, tot compartint exercici físic i salut, no dubteu a contactar amb nosaltres fent-nos una visita a les instal·lacions, amb el globus de WhatsApp o omplint el formulari CONTACTE de la web per demanar-nos informació sobre els ENTRENAMENTS PERSONALS DUO.