Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


DESCOBREIX LA RECUPERACIÓ AMB INDIBA

A COS fisicwell, estem orgullosos de comptar amb una eina indispensable en el món de la fisioteràpia i la recuperació: el sistema INDIBA Active ProRecovery. Amb el nostre equip de fisioterapeutes, hem aconseguit resultats profundament satisfactoris utilitzant diferents tecnologies avançades pel tractament de lesions i una de les claus és el tractament eficaç que INDIBA proporciona.

BENEFICIS DEL TRACTAMENT AMB INDIBA

A través de l'aplicació d'aquesta teràpia, no només s’accelera la recuperació i la curació, sinó que es minimitza el dolor associat a les lesions de l'aparell locomotor. INDIBA Active ProRecovery no és només una eina, sinó un soci que suma en el camí cap a la recuperació total dels traumes o lesions.

El secret d'aquesta teràpia és la seva capacitat per aprofitar i estimular les energies naturals del propi cos. A través d'aquest enfocament, INDIBA fomenta i accelera els processos de curació interns, donant lloc a resultats excepcionals que parlen per si mateixos.

TERÀPIA UTILITZADA GLOBALMENT
No és sorprenent que la teràpia amb INDIBA Active ProRecovery hagi esdevingut una pràctica àmpliament reconeguda en l'àmbit mundial. Treballant amb INDIBA s’han mostrat casos d'èxit en una gran diversitat de contextos, destacant especialment el tractament d'esportistes d'elit.

Ja sigui en centres de salut especialitzats en la recuperació de lesions, hospitals o clíniques, la influència positiva d'INDIBA és innegable. La solidesa de la seva eficàcia es veu reflectida en la investigació clínica i les publicacions en revistes mèdiques. Diversos estudis clínics han confirmat la seva capacitat per transformar la recuperació.

PER A QUI ESTÀ INDICADA?
Pot ser utilitzada sola com a teràpia única o combinada amb altres mètodes i tractaments. Els beneficis es multipliquen quan es combina amb la teràpia manual, donant als nostres fisioterapeutes la oportunitat de combinar tècniques tradicionals amb la potència de la radiofreqüència.

Els efectes terapèutics d'INDIBA són àmpliament reeixits:

 • Millora del flux sanguini, oxigenació i flexibilitat dels teixits com músculs, lligaments i tendons.
 • Facilita l’accés i eficacia de lesions en zones profundes.
 • Control del dolor agut i crònic.
 • Complementa la recuperació postquirúrgica.
 • Ajuda a drenar edemes i hematomes.
 • Redueix la inflamació de traumes.La teràpia amb INDIBA és ideal per ajudar a recuperar i controlar el dolor i la inflamació de diverses lesions o traumes:

 • Tendinitis
 • Elongacions, distensions i ruptures musculars
 • Esquinços articulars de turmell, genoll, canell, colze, etc.
 • Dislocacions
 • Bursitis
 • Degeneració articular
 • Fractures i fissures
 • Recuperació postoperatòria com poden ser artroscòpies o cirurgia general.


A COS fiscwell, som defensors apassionats de la ciència i la innovació que impulsen el camp de la fisioteràpia. Aprofita aquesta oportunitat per experimentar el present de la recuperació i descobreix els beneficis d'INDIBA Active ProRecovery al Centre de Salut Integral COS fiscwell.

- Pren el control del teu camí cap a la salut i el benestar, cap a una vida wellness -


DEMANAR CITA AL FISIOTERAPEUTA


DADES DEL PACIENT
El camp "Nom" és obligatori
Posa una adreça de correu vàlida
El camp "Telèfon" és obligatori

INFORMACIÓ DEL PACIENT
El camp "- Visita:" és obligatori
El camp "- Horari:" és obligatori
El camp "- Centre de COS fisicwell:" és obligatori
El camp "Observacions" és obligatori
.

PROTECCIÓ DE DADES
El camp "Clicant aquesta opció, dono permís per rebre informació de COS fisicwell:" és obligatori
.
Aquest camp és obligatori

Demostra que ets humà resolent la següent validació: