Loading...
Loading...
Loading...
Et podem ajudar ?


SERVEIS QUE OFERIM

TENS UN OBJECTIU, UNA DOLENCIA?
BUSQUES MOTIVACIÓ, UNA SOLOCIÓ?

T'oferim tota classe de serveis relacionats amb el benestar i la salut, perquè puguis aconseguir un estil de vida saludable de la manera més còmode, divertida, però eficient.

Descobreix l'estil Wellness amb COS Fisicwell, el nostre equip multidisciplinari t'ajudarà a fer-ho possible.

Oferim al nostre client un ampli ventall de serveis per ajudar-lo a assolir el seu objectiu. Ens adaptem a les necessitats individuals de cada client per tal d'aconseguir la condició física que cerca pel seu benestar.

 

Els nostres entrenadors personals t'ajudaran tant si vols venir al nostre gimnàs de Vic com si vols fer l'activitat a domicili. L'entrenament a domicili es pot dur a terme acompanyat d'un entrenador personal o amb classes Online que programarem específicament per tu, comptant amb els recursos que cada persona té a casa i el seu espai així com l'objectiu que vol assolir.

 

Als centres de Vic i Taradell t'oferim les teràpies de Fisioteràpia, Osteopatia, Quiromassatge o Acupuntura. Els nostres especialistes i massatgistes t'ajudaran a recuperar aquella lesió que fa temps que arrossegues, alleugerir els dolors d'una contractura temporal o tornar a la normalitat amb la recuperació després d'una operació de forma més àgil, complementant la recuperació física amb fisioteràpia.

L'alimentació saludable també forma part de l'estil de vida Wellness. Per aquest motiu, COS Fisicwell t'ofereix els serveis de PNI i Dietista. Volem acompanyar-te i buscar l'alimentació més equilibrada i adequada per tu, adaptada al teu estil de vida, a l'activitat i condició física.

 

Per saber més informació sobre aquests serveis us podeu posar en contacte amb nosaltres omplint el formulari de CONTACTE de la web, telefonant per telèfon al 93 889 00 59 o al 621 251 820 i via WhatsApp utilitzant el globus de l'App de Chats que trobareu a la part inferior de la pantalla.